marți, 27 iulie 2010

Si cica sa nu ma enervez

Ajung la concluzia ca romanii sunt prosti in marea lor majoritate. Sau macar pe jumatate. Pai alta explicatie nu exista pentru asa ceva. Bai fratilor! V-a prostit caldura?

Cum e posibil ca 41% din romani sa fie de parere ca Ceausescu (sau si mai grav, cineva exact ca el) ar fi o solutie buna pentru Romania?! Ce se intampla oare cu electoratul roman? Asa disperat a ajuns incat nu-si mai aduce aminte cozile interminabile la paine? Laptele, ouale si zaharul date pe ratie? Luxul fantastic pe care-l reprezenta o banana? Faptul ca nu aveam apa curenta in timpul zilei si energia electrica se oprea zilnic intre anumite ore? Ca nu erau strazi iluminate si ca eram cu totii indoctrinati de mici? Si mai important decat atat: au uitat ca nu aveai voie sa ai o parere proprie si sa ti-o exprimi?

Imi pare sincer rau pentru tara asta. S-a dus dracului si se pare ca in loc sa ne desteptam mai rau ne prostim pe zi ce trece. Discernamantul si bunul simt devin calitati pe cale de disparitie si incepem sa ne meritam din pacate, din ce in ce mai mult conducerea de cacat pe care o avem.

La un popor de prosti cum sa ai pretentii de inteligenta, coerenta si bun simt la conducere?

FUN! FUN! FUN!

"Daddy kills people"
"Geez! Holster that thing!"
"You are not a bad influence because you are a drug dealer. You are a bad influence because you are a BAD drug dealer!"

Abia astept sa reinceapa serialele astea.

Californication - Just a Bad Boy

Trailer pentru sezonul 4. Arata extrem de bine. Abia astept!