miercuri, 3 martie 2010

Oamenii si WC-urile

Ok. Sa ne intelegem. WC-ul este un loc destul de intim, unde-ti descarci "problemele" si "greutatile". In functie de locatie, experienta poate trece de la una placuta pana la ceva ce poate friza groaza. Dar nu de curatenia din aceste "lacase" vreau sa vorbesc acum, ci de oamenii care le viziteaza.

De la 1 Ianuarie locul (efectiv din punct de vedere geografic) meu de munca s-a schimbat. Sa zicem ca ne-am semi-corporatizat... si odata cu aceasta schimbare a aparut si toaleta la comun. Partea buna e ca e foarte curat (ori sunt oamenii cat de cat civilizati ori sunt tipele de la curatenie foarte zeloase). Partea proasta de acum incepe.

Stai si tu... ca omul normal si in nevoie, butonezi un pic mobilul ca poate trece timpul mai repede.... si dintr-o data cineva infige mana in clanta si smuceste usa. Evident ca ti se taie cheful si elanul de orice...

Si macar de ar fi o premiera. Sunt curioasa ce ar face respectivul/a daca usa nu ar fi incuiata? Ar intra nonsalant peste mine in toaleta? Si-ar da pantalonii jos si s-a aseza la mine in brate? Pentru ca oricat de urgenta ar fi problema ta, nu e asa complicat sa bati la usa. Dar se pare ca pentru unii asta e o chestie facultativa.

Ma tot bate gandul sa nu mai incui usa sa vad ce se intampla, dar sincer nu ma incanta ideea ca cineva sa intre peste mine si sa ma vada in toata splendoarea... asa ca nu pot decat sa raman cu speranta ca ala care trage de usa se va trezi la randul lui cu un musafir nepoftit in toaleta, sau va ramane fara hartie igienica sau i sa va infunda wc-ul sau va ramane fara apa si cu sapunul lichid intins pe maini.