luni, 1 martie 2010

David Guetta ft. Kid Cudi - Memories



Una din melodiile pe care o ascult zilnic de vreo saptamana...cred ca Guetta a scos peste 10 hituri in decurs de 1 an si imi plac chiar toate

1 Martie

Cica a venit primavara. Insa pare ca vrea sa se mai lase asteptata.

M-a uimit prima oara cand am vazut la Romana ghiocei de vanzare. Mi se parea prea devreme, prea nu e soare si frumos si cald, cum sa apara deja ghoceii?

Azi e 1 Martie. Traditional se dau martisoare fetelor si femeilor. Mai putin traditional se dau ursuleti de plus, inimioare roz cu puf sau eventual masini (pentru cei care-si permit. Evident!).

Mie mereu mi-a placut sarbatoarea asta. Pentru ca imi da o ocazie in plus sa fac surprize placute. Insa toata bucuria de a cauta ceva special imi e umbrita de armata de vanzatori care sar pe tine ca niste hiene si privirile disperate ale barbatilor. Este evident pentru multi o adevarata corvoada sa cumpere un martisor sau un buchetel de ghiocei pentru nevasta/pietena/mama/fiica/colega de munca. Azi dimineata am surprins 2 domni mai intre 2 varste spunand: ce domne! eu o sa le dau niste ghiocei si gata! ce atata agitatie. celalalt: da! si eu care ma gandeam sa le iau cate o prajitura... ies mai ieftin daca fac ca tine.

Mi s-a parut trist. Pentru ca pana la urma nu e o obligatie. Sau nu ar trebui sa fie. Ci o placere. Insa placerea de a darui e deseori umbrita de limita banilor din buzunar, de numarul de femei care trebuie "cadorisite" si nu in ultimul rand de reactia celor care primesc martisorul.

Si pentru ca totusi pare ca vine incet-incet si primavara si pentru ca Cristina mi-a adus aminte ca se poate sa simti si frumos de ziua asta:



PS: Este una din preferatele mele mai ales ca este una din putinele dovezi ca se poate sa se faca muzica frumos si curat.

Hochei - finala olimpica 2010

Ma uit la ora asta la finala olimpica de hochei SUA - Canada...tocmai au inscris canadienii punctul castigator in repriza de prelungiri...3-2 final, dupa ce SUA a inscris golul de 2-2 in ultimele 30 de secunde, scosesera si portarul ca sa aiba avantaj numeric...foarte frumoasa finala, m-a facut sa realizez ca nu am mai vazut un meci de hochei in intregime de vreo 7-8 ani...I miss the days when I sat down to see a hockey match and ended up watching a boxing bout

Pittsburgh Slim - Girls kiss girls



stiam melodia de vreun an si ceva, dar cu un videoclip putin mai NSFW