luni, 8 martie 2010

Oscaruri 2010

The Hurt Locker a luat 6 premii, inclusiv Best Picture, Best Director...toate foarte meritate...Avatar a luat premii pt efecte vizuale si cinematografie (dupa cum zicea cineva, ce premiu e ala de cinematografie pt Avatar? ca i-a luat pe aia si i-a pus in fata unui ecran verde? mare cinematografie...aia care filmasera la fata locului ce aveau?)

Christoph Waltz a luat premiul pentru cel mai bun actor in rol secundar, am inteles ca a fost un tribut si pentru filme horror, this I must see soon.

Nu exista premii pentru filme de actiune, pentru filme horror, pentru comedii gen The Hangover care a fost un succes urias din punct de vedere critic si al box-office-ului. Moon, un film bun, nu a fost nominalizat la nimic... oare pt ca a fost facut de britanici cu bani de la Hollywood?... macar El Secreto de Sus Ojos a luat premiul pentru cel mai bun film strain.

Oh well, am vazut in seara asta A Bittersweet Life... un film asiatic din 2005, mult mai bun decat aproape toate filmele Hollywood-iene nominalizate la Oscar anul acesta... poate voi scrie mai pe lung despre acesta in curand.

Niciun comentariu: