vineri, 13 martie 2009

Boobs of the day - Adrienne Barbeau

Twilight (2008)

Am vazut Twilight sa aflam si noi ce e cu isteria creata in jurul filmului astuia. Inca plang dupa neuronul meu decedat aseara in timpul acestui film. Si nu a murit de moarte buna. Mai intai a urlat in intuneric si apoi si-a taiat venele, s-a spanzurat si s-a impuscat... un adevarat overkill ca sa fie sigur ca nu mai e niciodata traumatizat cu asa filme.
Filmul este... prost parca nu acopera notiunea. Este penibil cap-coada. Pornind cu numele protagonistilor: Edward Cullen (Cold-one...DUH!) si Bella Swan (lebada frumoasa...geez!) si continuand cu mitul vampirului facut praf si pulbere.
Deci: vampirii pot circula fara probleme ziua, doar ca soarele ii face stralucitori ca o pitzipoanca gata scoasa din baie de praf de cristale swarowsky...., apoi nu au colti! Bah! vampiri fara colti? Daca i-au avut ori erau piliti, ori erau un fel de canini mai sub-dezvoltati...dar vampiri fara colti???? plus ca atunci cand musca nu lasa 2 gaurele finute, ci ditamai urma de parca a atacat un rechin flamand! Si cel mai tare: cand musca in corpul victimei intra venin! Venin?! Astia nu se trag din lilieci mutanti? sau ce-or fi aia... ci din serpi?
Ok...sa las asta de o parte momentan.
Jocul actoricesc: HA! HA! HA! HA!
Mult-laudatul Robert Pattison zici ca tot filmul simte o nevoie urgenta de a se screme la WC... Sufera omul, iubeste cu pasinue, e devotat nevoie mare, dar are nevoie de un pampers sa scape de expresia aia a fetei de parca tocmai si-a facut efectul un iaurt activia cu prune, combinat cu cafea si bere....
Domnisoara Kristen Stewart pare un fel de vitica lovita in frunte, se agita, tremura... e si fata indragostita de vampirul ei ce straluce-n soare, dar cand incepe sa-si spuna replicile... sa zicem ca s-ar potrivi mult mai bine intr-un film mut... saraca fata pare ca incearca, dar nu-i iese. Ar trebui sa se lase de actorie si sa se apuce de.... orice altceva.
Un singur lucru mi-a placut la filmul asta. Si mi-a placut mult. Peisajele. Absolut superbe si foarte misto filmate. Dar nici macar peisajele alea nu au meritat 2 ore de itiotizare si moarte cerebrala.
Ce e mai grav e ca se mai fac in 3 filme! Si ce e si mai grav e ca sunt convinsa ca asta e un film mai bun(!) decat High Scool Musical (care a ajuns si asta pe la nr 4 parca).

Perfect Day - Various Artists



Prima data am auzit melodia asta la VH1 acum multi ani si abia acum cateva zile am redescoperit-o. Tot atunci am aflat ca de fapt clipul a fost realizat de BBC. Tot ce pot spune ca ca baietii au reusit sa-si faca o reclama tare buna in felul asta, plus ca au reusit sa adune unele dintre cele mai bune voci la un loc. Minunat!

Michael Buble - Feeling good