joi, 5 februarie 2009

Revolucian's Christian Bale Tirade Remix

Cel mai tare cantec al anului 2009 pana acum


daca vreodata nu ii mai ies bani cu filmele, Bale se poate apuca de techno

Printesa de Mall

Printesa de Mall este o subspecie a pitipoancei. Se stie ca orice pitipoanca se simte ca pestele in apa cand ajunge la mall. Acest lacas este ca un fel de Sfant Graal, de Pamantul Fagaduintei, unde pitipoanca poate gasi absolut tot ce-si doreste, dar mai ales posesor de portofel gros care sa-i cumpere absolut tot ce-si doreste.

Printesa de Mall este insa un pic mai deosebita. In vreme ce pitipoanca de rand ajunge la mall abia dupa program sau dupa ce a strans bani sa vada si ea un film la Multiplex (Movieplex...etc) ca e trendi, Printesa de Mall poate fi gasita in mall in miezul zilei, pe la 12-1, pendulandu-se prin magazine impreuna cu "fetele ei" si scanand potentiali posesori de portofel gros, sau, in cazul cel mai fericit, fiind insotita de posesorul de portofel, profitand din plin de bancnotele cu multe zerouri ca sa-si cumpere haine purtabile cu pretul si eticheta la vedere (sa se vada cat e ea de valoroasa) si mancand de la Mec ca asa e cul.

Intotdeauna la ora pranzului le vezi cate 2-3, la brat, cu buricul la vedere, plimbandu-se de la un fast-food la altul, asteptand mai mult sau mai putin rabdatoare ca iuby sa se hotarasca de unde sa le cumpere de mancare.

Sunt si Printese de Mall independente (adica au banii proprii = de la mama/tata), insa comportamentul este acelasi asa ca nu o sa ma obosesc sa le descriu si pe ele.

La Mome (La vie en rose) - 2007

Marion Cotillard m-a cam lasat cu gura cascata in filmul asta.

In primul rand prin asemanarea izbitoare cu Edith Piaf. Apoi cu vocea incredibila (stiu ca multe din melodiile cantate in film au vocea lui Edith Piaf, insa si Marion Cotillard canta in film). Dar mai ales cu rolul incredibil pe care-l face.

Este vorba despre viata agitata si incredibila a celei ce a fost Edith Piaf, care niciodata nu a lasat nimic sa o impiedice sa urce pe scena si sa cante. Nici moartea iubirii vietii ei, nici boala... O femeie inzestrata cu un talent incredibil, dar si foarte incercata.

Filmul este uimitor, foarte bine regizat, dar mai ales foarte bine jucat. Sunt momente in care te pierzi in vocea hipnotizanta si momente in care lacrimile isi fac aparitia fara sa le poti stapani. Merita nu doar vazut, dar si pastrat langa filmele care au facut istoria cinematografiei.

Transporter 3 (2008)

Jason Statham se intoarce in Transporter 3.

Filmul mi-a placut, insa ii lipseste ceva, parca energia... Se conduce mult si spectaculos, apare si o domisoara ucranianca rapita, care arata bine si nu prea, si care il seduce pe domnul sofer Frank Martin.

Jason Statham ca de obicei e destul de convingator in rol de baiat dur, care stie sa se joace cu pistoalele si masinile, si care cam trebuie luat in serios atunci cand se supara. Nu e o capodopera, dar nici nu cred ca avea cum sa fie (s-a tras cam mult de povestea asta sau au nevoie de un scenarist/regizor nou), insa e un film de actiune decent si care poate fi urmarit fara sa ai senzatia ca ai pierdut 2 ore degeaba.