marți, 2 decembrie 2008

De week-end.... prelungit

* Joi am fost la concert Gotan Project. A fost un spectacol superb.Am picat pe spate (povestesc mai pe larg in alt post).
* Vineri munca, dureri de picioare, oftica ca nu ninge, mers la Sushi Point in Unirea, aflam cu stupoare ca unele produse sunt disponibile doar cu comanda pe net si ca se face livrare GRATUITA, dar in functie de zona era o comanda minima... in Militari comanda minima e de 150 lei. grrrrrrrr.... alta data
* Sambata mers toata ziua la cumparaturi prin ploaie si frig (cu masina de data asta :D) si iar oftica ca nu e mai frig ca sa ninga. Papat pui sanghai si peste prajit cu muuuuuuuuult usturoi (m-a injurat Alex ceva pt asta :D)
* Duminica plecat dimineata la Ploiesti, mancat fasole facuta de mama la cucta (oala sub presiune).... o minunatie, incercat sa devirusez calculatorul... se pare ca mi-a iesit :D
* Luni plecat cu mama si nepoata-mea in oras la plimbare, probat 3 pantaloni subtiri ca foaia de ceapa si scumpi ca foaia de aur, baut un suc si inapoi spre Bucuresti printr-o ceataaa... groasa ca fasolea pe care o mancasem cu o zi in urma.