miercuri, 12 noiembrie 2008

Motivational boobs of the day

omg...I am doing mash-ups...

via forum football365

The Cat with Hands - Short Horror Film

...dureaza doar vreo 3 minute, merita sa-l vedeti macar cei care sunteti pasionati de filmele horror...


in alta ordine de idei, azi am citit Books of Blood volume 2 de Clive Barker...niste povestioare superbe, imagini vizuale incredibile...Dread, Jacqueline Ess: Her Will and Testament si New Murders in the Rue Morgue sunt pur si simplu geniale...ideea din Hell's Event e inspaimantatoare, dupa cum este si finalul la The Skins of the Fathers...92 de pagini citite din pdf rapid...Scribd e un site util..

Let the right one in - review si trailer

Un film suedez foarte foarte bun. Oskar o intalneste pe Eli. O fata ciudata, dar care pare la fel de singura si de dornica de afectiunea cuiva de varsta ei ca si el. Ea poate sa stea desculta in zapada, miroase ciudat si trebuie invitata inauntru ca sa poata intra...

Americanii bineinteles ca acum vor sa faca remake pentru ca publicul american nu e in stare sa citeasca o subtitrare. Pacat, inca un film bun care va fi stricat de masina de filme numita Hollywood.

Regizorul filmului, Tomas Alfredson, nu este foarte incantat de initiativa americana.
“Remakes should be made of movies that aren’t very good, that gives you the chance to fix whatever has gone wrong,” Alfredson tells Moviezine “I’m very proud of my movie and think it’s great, but the Americans might be of an other opinion. The saddest thing for me would be to see that beautiful story made into something mainstream.” … “I don’t like to whine, but of course – if you’d spent years on painting a picture, you’d hate to hear buzz about a copy even before your vernissage!”
Sunt de acord cu regizorul. Este pacat sa iei un film care este deja foarte bun si sa-l transformi intr-o poveste comerciala cu efecte speciale mai importante decat povestea insasi.

Citat via.

LE: iata si trailerul