miercuri, 1 octombrie 2008

Trailere amuzante ale filmelor horror de prin 1970+

Jesus, they were corny...Beyond the darkness, beyond the door...muhahaha...si nici nu mai zic de tipul imbracat in camasa de forta

Boobs of the day

Fata asta mi-a usurat munca si si-a numit ea singura sanii...vi-i prezint pe Tracy si Gisele :D

The Spirit - trailer

Un film pe care vreau sa-l vad pentru ca imi aduce aminte de Sin City si de Sky Capitain and The World of Tomorrow si pentru ca scenariul e scris de Frank Miller.

Mirrors 2008

Deci am vazut aseara Mirrors, remake dupa Into the mirror. Filmul este ok, Kieefer Sutherland isi face bine rolul, mai ales ca am inteles ca in viata reala ii este teama de oglinzi. Filmul incepe si se termina la fel ca si originalul coreean, insa ii lipseste povestea si unele explicatii. Filmul american este, asa cum spunea Alex, plin de "cheap thrills", in vreme ce la cel coreean tensiunea sa acumuleaza treptat.

Efectele speciale sunt foarte misto, chiar daca uneori sunt foarte evidente.

Inca o comparatie, in vreme ce in filmul coreean povestea se bazeaza pe faptul ca mortile au un sens, o logica si in final se si explica ce si de ce se intampla, in cel american, ti se spune ca e vorba doar de un demon care papa suflete si care care cauta persoana pe care o posedase initial. Poveste simplificata, cu final previzibil. Un film care mi-ar fi placut mult mai mult daca nu as fi avut cum sa fac comparatie cu originalul.



P.S. Alex: dar totusi ne-a placut mult scena din baie, cu Amy Smart si demonul din oglinda...frumos facuta :D

The Prank

The Prank este un filmulet scurt, castigator al primei editii a Halloween Horror Nights Short Film Competition si tipul care l-a regizat, William C. Howard, va primi 1 000 $ si o excursie la Universal Studios Hollywood pe 3 Octombrie 2008, adica vinerea asta...filmul este absolut bestial



via dreadcentral