luni, 1 septembrie 2008

Curva din RATB

Vinerea trecuta, soseste masina in statie, las lumea sa urce si ma sui ultimul. Am observat eu ca in fata mea era o blonda bunicica, dar ceva imi zicea ca e din spate liceu si din fata muzeu...s-a intors cu fata si am observat ca cam aveam dreptate, era mult mai buna din spate decat din fata, dar si fata era relativ OK.

Trece prima statie si muierea scoate mobilul si suna pe cineva, mai intai nimereste un copil, apoi pe tac-su, apoi o cere pe ma-sa (???cred) si incepe sa ii explice ca va veni weekendul acela cu cineva, dar nu cu acel cineva cu care venea de obicei (nu vroiam sa ascult discutia, dar blonda vorbea cam tare)...probabil ma-sa, curioasa, o tot intreba cu cine...proasta tot repeta ca lasa ca iti zic eu cu cine, ideea e ca atunci cand vin, voi sa va faceti ca nu stiti nimic si bla bla bla...

Faza geniala care m-a facut sa rad in fata blondei a fost ca probabil ca maica-sa a tot insistat sa ii spuna cu cine vine, la care blonda ii tranteste: "Lasa ca iti zic eu mai incolo, ca acum nu pot vorbi ca sunt in RATB!!!"

Dupa ce ca tu suni cand te afli in RATB, dupa ce ca vorbesti tare ca o tarfa proasta ca sa afle tot autobuzul ca esti o curva penala, te mai dai si virgina...du-te, fa, invartindu-te ca faci umbra pamantului degeaba!!!

...ma mir ca nu m-a intrebat de ce radeam pe durata ultimei statii, uitandu-ma fix la ea...

Boobs of the day

Dilema veche

In liceu ma intrebam ce se va intampla cand ai mei isi vor da seama ca felul in care ma vad ei nu are nicio legatura cu realitatea. Acum am aflat.