joi, 21 august 2008

2 Girls 1 Cup

Referitor la clipul mentionat aici, iata si urmatorul poster:

via forum football365

Boobies of the day



via forum football365

De la magazin...

Dau sa intru. In drum, o tanti gen balena esuata la mal, ocupa usa cu fundul labartat pe un sacunel. O ocolesc cu greu si ma indrept spre vitrina frigorifica. Intre timp vanzatoarea, pe un ton foarte suparat vorbea cu balena:
- Nesimtitu'! Vine la mine cu sticle din alta parte!
Catre mine cu un ton suav:
- Spuneti, cu ce va servesc?
- Un Pepsi la 2.5l...
Ea in drum spre vitrina frigorifica din nou suparata:
- Si vine la mine sa-i dau garantia pe sticlele alea!
Din nou ton suav spre mine:
- Poftiti!
Spre cealalta:
- Ce crede el? Face vanzare intr-o luna cat fac eu aci' intr-o spatamana!
Eu iau sticla, dau sa plec si zic "la revedere". In drum spre usa o aud spunand si mai enervata:
- Da' ce?! Scrie pe mine eschenge???

The goodness of chocolate

O reclama frumoasa:



...cata ochii avea aia

Reteta... de cocalar

Mi-am dat seama cum se poate "prepara" cocalarul perfect....sau aproape... Se ia una bucata pusti de maxim 16 ani, la vreo 1,60 m (ca sa fie un pic complexat de inaltimea lui), foarte slab, dar care se duce la sala sa traga de fiare. Acest pusti este musai sa asculte house sau manele si sa stie ca fetele pica pe spate atunci cand aud replici profunde de genul: "ce face fetele?".

Aceasta este sa-i zicem..."baza". Aceasta baza are nevoie de inca cateva ingrediente vitale, fara de care nu ar putea ajunge la rangul de cocalar, si ar ramane doar un... penibil. Se adauga o pereche de blugi care e musai sa fie cat mai accesorizati si eventual sa aiba si un nume de mare angajament tesut pe crac. Se ia lantul de la bicicleta, in prealabil aurit si se atarna de gat, sa vada fetele ce valoros este. Se taie o bucata zdravana din ciorapii negri de iarna ai lu' mama si se leaga pe cap (ca asa are "rapperi" si "gangstarii" periculosi... chilotii legati pe cap) peste care se pune o sapca bengoasa. In functie de look-ul dorit, sapca se pune intr-o mare varietate de moduri, care mai de care mai "cul". Bineinteles ca bluza/camasa/tricoul "de firma" este optional vara, mai ales ca trebuie scosi in evidenta muschii proaspat achizitionati la sala. Aceasta bluza/camasa/tricou "de firma" se poarta lejer aruncata pe un umar sau indesata in buzunarul din dreapta spate al pantalonilor. Bineinteles ca nu poate lipsi mobilul din care rasuna suav cele mai penale manele, pentru ca se stie ca fetele raspund mai prompt la avansuri daca atmosfera este indulcita de muzica de calitate.

Bineinteles ca aceasta reteta poate suferi modificari in functie de sexul si gusturile pretendentului la titlul de cocalar/cocalarita.

***

Cam asta vad eu zilnic cand ma duc la mall-ul din Vitan (langa care lucrez)... fete de fete si baieti de baieti, pentru care dusul la mall reprezinta maximul de devenire, pentru ca o punga cu puma sau nike le atesta incontestabila valoare.

Competitia si munca de echipa

Este incredibil cat de mult adevar se ascunde in posterele astea demotivationale.
Iata un adevar despre competitia intre femei

si una a muncii de echipa (echipa de femei, bineinteles)


via forum football365