duminică, 17 august 2008

Primul demotivational poster propriu


facut de Adi (chiar propriului caine sa ii faci asa ceva? cata bestia...sa imi feresc spatele cu femeile astea)

Gifs and pictures of the day

Deci as vrea sa incep cu 2 chestii Cheryl Cole:


(chestia asta cu limba este WOW....)

(deci, I would do so many things to her...pacat ca are o voce enervanta...but I forgive her because of the body)

si sa termin cu o poza care este superba si atat de motivationala:
via forum football365

Ca tot veni vorba de Arnold

Performanta sa ca Mr. Freeze in Batman and Robin are o valoare comica inestimabila:



Allow me to break the ice...

Cele mai tari replici din istoria filmelor - Partea I

Ivan Drago: I must break you . (pure evil...genius) (Rocky something)

Neville Flynn: I've had it with these mutha f**kin snakes on this mutha f**kin plane. (chiar mai e nevoie de titlul filmului? )

Tony Montana: Say hello to my little friend.

Creasy: Forgiveness is between them and God, it's my job to arrange the meeting. (Man on Fire)

John McClane: Yippe-kiy-ay, motherf**ker!! (Die Hard...all of them)

Banderas: Did i thank you?
Hayek: No.
Banderas: I will.

Princess Leia Organa: I love you.
Han Solo: I know.

Schwarzzie: I need your clothes, your boots and your motorcycle.
Schwarzzie: Stick around
Schwarzzie: Get to the chopper
Schwarzzie: Consider this a divorce
Schwarzzie: Dillon, you son of a bitch...etc
Schwarzzie: Hasta la vista, baby
Schwarzzie: I'll be BACK.
(this guy is awesome)

Marsellus Wallace, Pulp Fiction, 1994: "This sh*t is between me, you, and Mr. Soon-To-Be-Living-The-Rest-of-His-Short- Ass-Life-In-Agonizing-Pain Rapist here"

Raoul Duke: We had two bags of grass, seventy-five pellets of mescaline, five sheets of high-powered blotter acid, a saltshaker half-full of cocaine, a whole galaxy of multi-colored uppers, downers, screamers, laughers... Also, a quart of tequila, a quart of rum, a case of beer, a pint of raw ether, and two dozen amyls. Not that we needed all that for the trip, but once you get locked into a serious drug collection, the tendency is to push it as far as you can. The only thing that really worried me was the ether. There is nothing in the world more helpless and irresponsible and depraved than a man in the depths of an ether binge, and I knew we'd get into that rotten stuff pretty soon.(Fear and Loathing in Las Vegas)

to be continued

Cel mai mare olimpic (or something like it)

Bai, ma lasati cu Michael Phelps? Bravo lui ca are 8 medalii intr-un singur concurs...dar tinand cont ca exista si proba de 155 de m viteza inotand fara maini si fara picioare, un inotator va castiga oricum mai multe medalii decat o echipa de fotbal sau un maratonist.1

Intrebarea care se pune: Daca ai fi in mijlocul oceanului, la 10 km de o insulita, mai conteaza daca inoti stil fluture sau stil normal? Tot ce conteaza este sa ajungi...sa se faca dracu o proba de 100 m viteza si una de 10 km rezistenta si gata....fiecare inoata ce stil vrea, conteaza cine ajunge primul

Daca exista proba de 100 m inotat cu spatele, ce ar fi sa se bage si proba de alergari cu spatele la 100 m? Nu e acelasi lucru? Dar de ce?

Fotbalul sport olimpic? Daca stiau asta grecii acum 2 milenii juma, isi bagau picioarele si nu mai lasau urme ale faptului ca aveau Olimpiade...

Din nou AUR!

Am luat aurul la sol. Sandra Izbasa a facut un exercitiu impresionant. Nu prea am urmarit Jocurile Olimpice de anul asta, dar am prins exact ceea ce vroiam sa vad mai mult, un aur la sol. Felicitari!

Plictiseala mare...

De miercuri seara sunt la Ploiesti sa stau cu cainele familiei cat ai mei sunt in vacanta... si prin urmare ma plictisesc de mor. Noroc cu filmele vazute pe net, iar acum ma distrez cu un site foarte misto.

Aseara am iesit in oras cu o prietena din liceu care de ceva vreme s-a mutat in Italia. Asta inseamna ca din pacate ne vedem odata pe an si ne "auzim" prin mail. Aseara am reusit performanta de a sta 5 ore de vorba la o terasa. Si cand am plecat parca tot nu terminaseram de discutat. O gramada de chestii de povestit, surprinzator de multe lucruri de spus, in conditiile in care viata niciuneia nu s-a schimbat considerabil fata de anul trecut.

Cat de multe se strang intr-un an. O gramada de maruntisuri care reprezinta un an de viata, de experiente noi, de oameni cunoscuti, de intamplari minore, de decizii... Abia in momente de genul asta, cand vorbesc cu oameni care ma cunosc o gramada de vreme (14 ani sa fie?) si care s-au schimbat si maturizat odata cu mine, imi dau seama cat de diferiti suntem acum. Sunt un altfel de om, la fel cum si ea este un altfel de om fata de cum era in liceu...

Ii spuneam ca dintre toti prietenii din liceu au mai ramas ea si inca 2 persoane. Si ea imi zicea aceeasi chestie. Putini sunt cei care accepta faptul ca oamenii se schimba, ca nu raman aceiasi, cu toate ca ei insisi se schimba la randul lor, si din cauza asta prieteniile din copilarie se destrama. Doar cei care sunt in stare sa comunice cu adevarat cu oamenii din jurul lor pot accepta schimbarile care vin odata cu varsta, si nu doar ca le pot accepta, dar reusesc sa-si modeleze relatia in functie de aceste schimbari in asa fel incat aceasta sa nu aiba de suferit.

Doar cu trei oameni am reusit sa pastrez acest fel special de comunicare care permite ca dupa perioade indelungate in care nu ne-am mai vazut, sa reluam conversatia de unde am lasat-o ultima data, ca si cand timpul scurs intre cele doua revederi nici macar nu ar fi existat.