sâmbătă, 16 august 2008

Soferi cretini si oameni care nu gandesc

Am condus astazi inspre Chiajna pana la un satuc la niste amici...ce am intalnit pe drum:

- o inmormantare care iesea dintr-un drum lateral fara prioritate: eu eram pe drumul cu prioritate si nu mai venea nimic in spatele meu...se baga primul prost in fata mea si trece pe contrasens si imi facea semne disperate sa las si restul de 20 de masini sa treaca...bai, ai innebunit? nu e mai logic sa trec eu si sa mergi tu mai incet si sa ii astepti pe restul ca voi sunteti cu inmormantarea? daca ala mortul murise conducand masina, inseamna ca va vad si pe voi maine la stiri...in plus, tu chiar crezi ca ala mort se mai grabeste undeva?

- oameni mergand cu copii mici de mana pe mijlocul strazii...si cand eu veneam cu masina, ei se dadeau la o parte dar lasau copiii sa mearga inspre masina in continuare...ar trebui dat permis pentru a procrea in tara asta de rahat...pana la urma , cred ca voi calca un copil d-asta mic ca doar nu l-am facut eu...si parca s-a dat legea ca daca nu esti pe trecerea de pietoni, ai voie sa fii gangbang-uit...daca nu s-a dat, mai astept

- peste 5 masini si inca vreo 3 carute oprite in mijlocul benzii (aia singura care e pe fiecare sens) fix in curba...care ma-ta v-a dat permis? de ce ma-ta nu dispar carutele? Romania, tara tuturor posibilitatilor

- un drum asfaltat pe un singur sens de mers...logic ca toata lumea mergea pe sensul ala...oare ii pacaleste pe tarani sa ii voteze si la anul, ca sa le faca si celalalt sens?

- toti biciclistii merg pe toate cararile si nu se gandesc sa se uite in spate

Mda...in ritmul asta, fie calc eu niste rromani, fie niste biciclisti, fie imi iau tanc

(in alta ordine, my mother sucks at driving, la parcari, la aproximari de distante, la recunoasterea de case (a reusit sa intre in alta casa din alt sat, crezand ca a ajuns la destinatie...dupa ce o ghidasem ca sa parcheze vreo 5 minute) si la mersul cu spatele (am garat eu masina ca sa fiu sigur ca nu zgaraie gipanul de langa)...si in plus, nu stie nici sa accepte sfaturi)