miercuri, 25 iunie 2008

Hi Tack - Let's Dance

Melodia o ascult de multa vreme, videoclipul nu il stiam, dar mi se pare absolut fenomenal...tipul danseaza absolut fenomenal, toata stima...am dat din greseala de el in timp ce intrasem un pic pe blogul lui Cabral (prima oara cand intru acolo, pare ok)..here goes Hi Tack - Let's dance :

Ce-am mai vazut in ultima vreme

Jumper

O porcarie de film... timp pierdut si o poveste cu un potential urias redusa la 0 (zero). Samuel L Jackson trebuia sa stea in banca lui si sa nu se bage in tampenii de filme care sunt MULT sub nivelul lui. Printre altele ii sta destul de bine cu parul alb. :D



Beowulf

Stiam de ce vreau atat de mult sa vad filmul asta. Animatia este pur si simplu incredibila. Angelina virtuala este leita cu Angelina (analoaga :D). Povestea nu aveau cum sa o schimbe prea mult asa ca trebuia sa dea lovitura cu partea vizuala. Merita vazut!



Meet Bill (Bill)

O super haioasa comedie cu Aaron Eckhart care a stralucit (dupa umila mea parere) si in Thank you for smoking (si asta e un film tare bun). Oare ce face un tip indragostit de sotia lui, cu o slujba pe care o uraste si care afla ca sotia lui il inseala cu cel mai nesuferit om de televiziune? Ia sfaturi de la un pusti...


Vantage Point

Asasinatul unui presedinte prezentat din mai multe puncte de vedere. Vreo 5 parca. FIlmul e structurat tare bine, si chiar daca anumite faze se repeta de mai multe ori, nu devine plictisitor, din contra, te tine si mai mult cu ochii lipiti de ecran. Un film bun cu Dennis Quaid, pcat ca usor previzibil.


10.000 BC

Un film slab, gen Apocalypto. Cred ca s-au concentrat prea mult pe animatie si mai deloc pe interpretare. Joc actoricesc slab rau. oamnii aia preistorici nu am inteles de ce erau ba caucazieni, ba indieni, ba cu trasaturi asiatice si mai ales de ce vorbeau cu accent scotian (irlandez?). Misto scenele de actiune. Asta cred ca e singurul plus, ca in rest povestea e incredibil de simpla si nu are deloc profunzime. Merita vazut doar pentru a vedea o animatie foarte buna cu mamuti si niste pasaroi gigantici care manca oameni. Atat.

The Ruins

Un altfel de film cu turisti americani disparuti in jungla si papati de monstrii. Vazut pe FFW ca si 10.000 BC, cu mentiunea ca e mult mai vizionabil. Un pic de sange, un pic de impuscaturi, niste picioare taiate, o planta care mananca oameni si una peste alta nu e foarte slab si plictisitor.