miercuri, 9 aprilie 2008

Sambata I

Pentru ca sambata a fost vreme frumoasa rau am fost cu Alex in Gradina Botanica. Cald, flori multe... daca erau si serele deschise era perfect. Nici nu mi-am dat seama cand s-au dus vreo 3 ore.

Unul dintre cei mai dulci catei... are putin peste un an si este incedibil de prietenoasa. Pe ea si pe parintii ei i-as lua in casa in orice moment.


Uite ca pana la urma a venit primavara cu adevarat.


Cea mai tare mata. Cata incredere. Este evident ca motocicleta este a ei nu?





Ajunsi la Eroilor parca inflorise totul. Cel putin in curtea Facultatii de medicina este absolut superb.

In afara de flori au si caini la Medicina... cred ca ii folosesc pe post de antene de satelit... sau au inventat Dumbo in varianta canina.

Si caini cu freza. Asta seamana cu Batman al nostru de aici de la bloc.


Au si magnolii....



Casa asta imi place la nebunie. Vara, cand inverzeste iedera de pe acoperis arata ca in povesti. De mult am crezut ca proprietatea e parasita, dar vad ca exista proprietar si nu vor sa o vanda. Sunt si vreo trei caini in curtea aia si au o gramada de mancare (lucru care m-a surprins).

Seful curtii. Am vrut sa-i fac o poza mai de aproape, dar a inceput sa ma latre si nu mi-a mai iesit ca nu aveam incredere in gardul ala.

Iar magnolii...
Graffiti BBDO... casa asta este superba. Nu vreau sa stiu cate valoreaza proprietatea sau cat ar putea fi chiria...





Tare sunt curioasa sa vad cum arata si pe interior...

Pozele din Gradina Botanica maine ca acum adorm pe tastatura.

O adevarata epopee...

Totul a inceput cu ceva vreme in urma... odata cu schimbarea instalatiei electrice in garsoniera asta. Proprietarul a hotarat ca tre schimbata si asa a facut. Timp de cateva saptamani la rand noi nu am avut un week-end normal ca trebuia sa vina cu electricianul sa schimbe prize si fire si intrerupatoare si sa acopere cu maclavais gaurile date aiurea... apoi saptamana trecuta, tot in week-end ne anunta ca varuieste. Sambata si duminica. Noi am plecat de acasa... oricum nu aveam ce face acolo si era si ziua mamei lui Alex. Mutasem mobila de joi, iar vineri am acoperit eu tot cu ziare. Duminica seara ajungem acasa. Cand am intrat pe usa am crezut ca-mi fuge pamantul de sub picioare. Totul era acoperit de moloz si de ziare. O mizerie de nedescris. Plus ca peretii aratau ca dracu'. Cateva ore bune am tras de ziare si de gunoaie... apoi mobila... odios. Bineinteles ca imediat ce am terminat cu mutatul mobilei a aparut la usa tipa de sub noi sa ne faca galagie ca o deranjam... ca aude bormasini de la noi... eu stiam ca trafaletele nu face zgomot...
Luni primesc telefonul minune prin care sunt anuntata ca marti vine iar zugravul ca sa termine de zugravit. Omului ii murise soacra sambata si a trebuit sa plece. Nasol de el, dar tot ramanea ca dracu aici... Abia azi a terminat cu totul... casa e inca cu fundul in sus, covorul nu e pus, podeaua e mai mult alba decat maro... Happy happy, joy joy!!!!!
Cred ca daca mai vad anul asta vreun trafalet si vreo galeata de vopsea verde fac o criza. Da peretii mei sunt verzi... ca la spital... daca nu eu decid culoarea peretilor...