joi, 3 aprilie 2008

You've got mail!

Nu e-mail... ca din alea am destule... ci primite in posta. Ca de exemplu astea:


Acum intreb eu... cat de mare e diferenta fata de asa ceva?

Din cate vad eu diferenta reala este in corectitudinea limbajului, dar esenta pare aceeasi. Nu vreau sa fac comparatie intre una si alta, dar cand ma trezesc cu asa ceva in casuta postala odata la cateva luni...

Prima data cand am primit asa ceva a fost din partea unei doamne care batea la usi sa imparta treburi din astea. Cand i-am spus ca nu am nevoie de asa ceva s-a uitat crucis la mine. Intrebarea de baraj a fost la final: "si chiar aveti o viata atat de roz?", ei bine nu dar nu cred in asa ceva, si in plus am intrebat-o: "vreti sa o iau si sa o arunc la gunoi?". A ramas cu gura cascata. Ei bine vad ca au adoptat stilul impartitorilor de fluturasi de pe strada. Le baga in cutia postala ca sa scape de ele. Si acum si fluturasul asta le va lua calea celorlalte: la gunoi!

A murit Sabin Balasa

Avea 75 de ani si cancer generalizat. Pacat. Pentru ca a fost un pictor foarte talentat. Il va plange multa lume, dar mai ales wanna-be starletele romanesti care nu au apucat sa beneficieze de pe urma generozitatii acestui domn. Ramane ca stafeta sa o preia Irinel Columbeanu. Poate doamna Columbeanu va fi intelegatoare... pana la urma sunt suratele ei mai sarace... nu?