miercuri, 20 februarie 2008

Chestii cotidiene

* Liverpool nu merita sa castige, Materazzi nu trebuia eliminat, Gerrard a avut noroc cu golul, Real trebuia sa castige la scor mare, Avram Grant s-ar putea sa o comita in retur, Porto probabil ii va surprinde pe nemti in retur

* E o luna imensa afara, maine dim e eclipsa, probabil ma trezesc sa o pozez

* La metrou: Victoriei, metrou full, adica bara in bara si toate cele, oameni striviti, venise abia dupa 10 min , inchide usile si mai sta 30 de secunde ca boul asa...si mai se si aude: lasati usile sa se inchida, urmatorul va veni in 2 min....sigur, ca si asta a venit in 2 min...2 min Metrorex = 10 min oameni normali...si apoi la urmatoarele 2 statii...pornea pana ajungea la viteza mare si apoi frana brusca de zburau oamenii si papornitele...la vara va fi interesant

* You have to be a total retard to be a tax expert...it is a requirement...asta am descoperit azi

* cand am ajuns in fata blocului, tocmai trecea un fiat uno ROZ cu nr de inmatriculare... B 42 ROZ...sa-ti traiasca, dar mai spala-l!

* inca nu stiu daca maine plec pe munte...e posibil risc 4 de avalansa...dar eu sper :D

Peste pervers

Peste pervers... ad literam. Cica in Trinidad exista o specie de pesti care agreseaza sexual femelele unei alte specii de pesti foarte asemanatoare ca si aspect. Asta pentru mine e o noutate. Deci pana si placizii pestisori sunt perversi. Tare sunt curioasa... ce faci intr-o asemenea situatie? Le dai amenda? Ii bagi la puscarie? Unde mai pui ca pestii agresati sunt pe cale de disparitie... Li se asigura ore de terapie?

Oricat de ciudat sau amuzant mi s-ar parea, pana la urma se pare ca acest comportament are la baza incercarea de a pune stapanire pe un anumit habitat. Cu alte cuvinte "may the best fish win!"