joi, 14 februarie 2008

Hot date

Bineinteles! Cum sa nu? Eu si cu Alex avem o intalnire fierbinte/picanta cu crispy strips si bere... Ypiiii! Si la 11 seara parca incepe Royal Rumble... abia astept, daca e ca data trecuta o sa ma tavalesc pe jos de ras.

Am doua atitudini fata de wrestling, in functie de starea de spirit: ori ma uit ca la o comedie cand am chef sa rad, ori ... cum sa ma exprim? atunci cand nu pot adormi, dupa 10 minute de wrestling adorm bustean.

Asa ca in seara asta s-ar putea sa adorm foarte bine dispusa.

Acest nou si importat Sf Valentin ma cam lasa rece, de aia am si decis sa nu iesim nicaieri. Este o sarbatoare frumoasa, dar avem si noi Dragobetele. Nu cred ca as avea ceva de comentat daca nu ar fi atat de evident comerciala. Oferte speciale, flori, tarabe, aglomeratie si nebunie. Cheltuieli si incasari care ajung la ceruri. Asteptari uneori bizare si de multe ori nerealiste din partea celor care fac un cadou azi sau il primesc.

Mi se pare pacat ca e nevoie de atata reclama si tam-tam ca sa-si aduca lumea aminte ca mai iubesc sau sa mai iubeasca. Dar si mai trist mi se pare ca unii par a avea nevoie de o zi speciala pentru a-si aduce aminte sa dea o floare.