miercuri, 13 februarie 2008

Oare de ce?

Poate gresesc dar am observat ca majoritatea actorilor sau sportivilor romani se apuca de facut reclame atunci cand imbatranesc, nu mai joaca sau se retrag din sport. Pare un fel de moda: mai castig un ban usor la pensie. Putine sunt "vedetele" care fac reclame cand sunt "pe val", sau mai corect spus reclame mai bine platite si care sa nu fie complet jenante.

Ascultam mai devreme reclama de la tv, cu Doroftei la Actimel. Cine nu stie, omul are un pub destul de misto in Ploiesti. Aproape seara de seara poate fi gasit acolo band o bere sau intreband clientii daca se simt bine. Si ceea ce e surprinzator este ca omul, spre deosebire de reclama la Actimel, chiar vorbeste coerent. Chiar era nevoie sa-l faca sa para retardat? Nu ca ar fi cine stie ce Einstein, dar vorbind cu el iti dai seama ca poate totusi sa lege 2-3 cuvinte.

Doroftei, lasa-te de reclamele astea ca iti deterioreaza imaginea.

"Bestest" song ever!

Melodia mea preferata intr-una din cele mai misto interpretari. Nu stiam cum se numeste nenea care canta asa ca descoperirea clipului m-a facut tare fericita.

Israel Kamakawiwo Ole - Somewhere over the rainbow

Personaje de...

Pai sa incep cu domnisoara din metrou vazut de mine si alex sambata asta. Lasand la o parte hainele care parca erau aruncate cu furca si ca nu-i statea bine in pantaloni pana la genunghi, bomboana de pe colova consta in perechea de cizmulite/botine argintii. Poate ca ele ar fi mers la o alta tinuta, dar asa arata ca o gaina impaiata si incaltata. Pentru ca mama m-a educat bine, am ras doar pe infundate, mai trist era ca nu-si dadea seama cat de ridicola e...

Iesim de la metrou si pe cine-mi pica ochii? Un domnisor trecut de 27-28 de ani, cu blugi cu atatea tinte de ziceai ca-i paratraznet, cu pleata data pe spate (parul lung pana la mijloc aproape) cu bentita pusa elegant pe cap. Mergea baiatul ala mai feminin si dadea din fund mai ceva ca toate reprezentantele "sexului slab" de acolo. De data asta educatia mamei nu a mai dat roade si am izbucnit in hohote de ras. Nu zic sa iti fie rusine cu sexualitatea ta, nu zic sa nu fii mandru de felul in care esti, dar aunci cand arati ca scos de la circ... sa nu te superi cand pe mine ma umfla rasul.

***

Lui Alex i-a picat pata pe chicken nuggets de la McDonalds... spera sa gaseasca in felul asta ceva comparabil cu crispy strips de la KFC. 9 bucati + 2 sosuri! 9 lei... mmmm aceeasi cantitate ca la KFC... statea cu pofta in gat si saliva de fiecare data cand treceam pe langa un McDonalds...
Asa ca aseara am intrat cu foarte mult curaj si ne-am prezentat frumusel la casa. Alex era super incantat. Eu am incercat sa-l temperez dar nu prea mi-a iesit.

Asa ca s-a calmat singur cand a vazut ce era in punga ... de fapt in cutie. 9 bucatele de carne de pui fara niciun gust, putin mai mari decat monedele de 50 bani. Sosul de maioneza nu are niciun dumnezeu, iar ala barbecue este de-a dreptul gretos.

Dai 9 lei pe mult mai putin de o cincime din cantitatea de carne de la crispy strips si nu are niciun gust. O mare porcarie si o mare pacaleala. McDonalds devine fast food de fite si de greturi. Nu cred ca ne vom mai cheltui vreodata banii pe acolo. Mancare proasta si scumpa.

The Forbidden Kingdom

Primul film cu Jackie Chan si Jet Li impreuna. O poveste veche si tare frumoasa. Acum in sfarsit a aparut trailerul oficial. Abia astept sa apara filmul.