vineri, 1 februarie 2008

Reactii

Treaba care mi se intampla de fiecare data.

Terminandu-mi programul zilnic la 4 si Alex la 6, cumparaturile din timpul saptamanii le fac aproape numai eu. La fel si azi. Ma duc in Mega Image sa iau ce-mi trebuie ca sa fac pizza. Si pentru ca la pizza merge bere, am luat si o sticla de 2 l de bere. Langa mine era o tanti, nu prea trecuta, cam cu vreo 10-15 ani mai in varsta ca mine. Evident ca mi-a aruncat o privire de parca eram ultima alcoolica, atat de dezaprobatoare era!. Bine ca m-a educat mama bine, ca imi venea sa-i dau cu sticla in cap. Nu ar fi patit multe, ca sticla e de plastic, asa ca poate o socam un pic. Ce ma streseaza e ca nu e prima data cand primesc asemenea priviri. Frate! Ce dracu se intampla? Nu mai poate o femeie sa cumpere o sticla de ceva cu alcool ca gata! toata lumea se uita urat.

Mai iesiti fratilor din pestera ca lumea nu e chiar asa. Daca sotul vostru e alcoolic sau matusa Aglaia e alcoolica, nu inseamna ca si eu sunt daca imi iau o sticla de bere. Uitati-va urat la mine daca incep sa beau inca din magazin sau daca am chilotii pusi peste blugi, altfel o sa ma uit si eu stramb cand va cumparati sapun sau sampon si o sa va dau de inteles ca sunteti niste imputiti.

Net

Sa ma mai plang cand pica netul...Uite ce patesc altii... multi altii.

Cred ca e destul de naspa atunci cand pica netul intr-o tara intreaga. Tot sistemul bancar paralizeaza, aeroporturile nu mai sunt utilizabile, nu mai zic de sistemele de alarma si de sateliti. Nu imi pot imagina ce haos se poate crea.

Si eu ma enervez cand imi pica netul o jumatate de ora.