vineri, 11 ianuarie 2008

$@%%$^^(*()^^$%$@%!!!!

Pe manelisitii de sub mine cred ca in curand o sa-i ajunga toate injuraturile mele. Se aude muzica de la ei la mine in casa mai tare decat se aude muzica de la TV. Macar acum nu mai baga manele de la 5:30 dimineata. Au avansat la 7:30.... bine si asa, dar asta inseamna ca nu pot dormi pana la 8 ca ma trezesc cretinii astia. Sper doar sa le pice curentul (poate ii ajut eu la faza asta) sau sa li se sparga boxele. Ca nu mai am chef sa ma duc si sa dau picioare in usa doar ca sa le zic sa dea muzica mai incet.

Update: m-am trezit cu politia la usa... un domn politist care imi zambea cam suav sa ma intrebe daca ma deranjeaza vecinii care-si repara garsoniera de 3 luni sau manelistii de sub mine... ca s-a luat de ei ....ipiiii! Poate asa se potolesc si am si eu liniste in sfarsit.

Mesterul din mine

Ieri a venit proprietarul garsonierei in care locuiesc sa-mi aduca broastele pentru usile de interior. Trebuiau inlocuite pentru ca aratau jalnic si nici nu mai functionau calumea. Din 3 broaste mi-a lasat doar 2 ... pt ca una a luat-o sa o "studieze"... in caz ca mai e nevoie de ceva ... sau e complicata montarea.

Bineinteles ca nu m-am putut abtine si am inceput sa cotrobai prin cutie sa vad si eu minunea... 4 piese, 8 suruburi si 3 chei... hmmm nu pare prea complicat. Ce ar fi daca as incerca sa le montez? Nu am nevoie decat de surubelnita, cleste si ciocan (si din astea am :D). Acum usa de la bucatarie si cea de la camera au clante noi, stralucitoare. E inutil sa adaug faptul ca usa de la camera trebuie rindeluita ca sa se inchida calumea... dar usile au broaste noi! Acum abia astept sa-mi aduca si a treia broasca sa o pun la usa de la baie... I am a happy puppy!