luni, 10 decembrie 2007

Boobs of the day - Bianka

Bianka e o cantareata rusoaica sau ceva in genul (sovietica e clar, de la Mama Rusie) care canta o melodie dupa care "s-a inspirat" Moga....fata are tate, are fund...o strica fata un pic, dar dupa 2 sticle de votca, devine chiar draguta
poze via site oficial




videoclip via Monden.info

Discutie despre nevoi mari

Alex: mereu ma mir de asta
Adi: adica
Alex : cum frate sa nu existe niste wc-uri publice?
Alex : te taie cacarea la victoriei...faci in pantaloni, ca altundeva nu ai unde
adi : stiu
Alex : la romana, hai ca mai gasesti un kfc, un mc si intri si iti faci nevoia
Alex : la universitate sunt alea in pasaj
Alex : desi eu nu inteleg de ce sunt cu plata
Alex : ca sunt convins ca nu a facut ma-sa aluia pasajul sau wc-urile
Alex : el maxim curata pe acolo
Alex : oare p-astia nu ii loveste niciodata cacarea in mijlocul plimbarii?
Alex : sau astia se caca la ore fixe?
adi : pai platesti pt servicii...adica pt o gaura in care sa-ti faci nevoile si pt o bucatica de hartie cu care sa te stergi

Ca tot vorbeam la un moment dat de faptul ca daca te plimbi cu metroul si te taie cacarea, mai bine gasesti un vagon mai gol, pentru ca la suprafata sau in interiorul statiilor de metrou nu vei gasi asa ceva...

Stire

Inca 2 atacuri armate in SUA... unul in Denver si unul in Colorado Springs... acum cateva zile a fost ala din Omaha... Se tem americanii de atacuri teroriste din partea arabilor, cica e deja psihoza. Aia acum nici nu mai au nevoie sa se mai agite, trebuie doar sa-i lase sa se impuste intre ei... le rezolva altcineva treaba murdara.

Cand am auzit de atacul din Omaha am ramas ceva vreme pe ganduri... cat de dus cu capul poti fi ca sa iti doresti sa ajungi faimos omorand niste oameni... prostul ala nu si-a dat seama ca se va vorbi 3 zile de el si dupa aia gata?

Zilele trecute vorbeam cu Alex despre bolile psihice in general si de ADHD in special. El ma intreba de ce acum 10 ani nu erau atat de multi cu probleme psihice, ca un copil hiperactiv asta era, si nu bolnav psihic.

Acum 10-15 ani copiii inca mai stiau sa se joace, inca mai sareau coarda si mai sareau sotronul. In ziua de azi esti "cool" daca ai mobil de la 7 ani, copiii intepenesc in fata televizorului sau a calculatorului zile in sir si in esenta nu mai sunt in stare sa relationeze normal cu nimeni. Problema e si a mediului in care traim cu totii, totul este din ce in ce mai stresant si stresul asta incepe sa se manifeste de la varste din ce in ce mai mici. Noi inca stam bine... americanii par insa un popor de oameni dusi cu pluta in general, toti se duc la terapeut, copiii sunt neintelesi si se spanzura in garaje sau fura pusca din casa si isi omoara colegii de scoala...

Mama este farmacista de vreo 30 de ani. La un moment dat imi povestea ca a observat o diferenta majora intre cantitatea de medicamente pentru persoane cu boli psihice prescrisa de medici acum fata de acum 10-15 ani. Toti se imbolnavesc mai usor, mai repede, mai grav.

Ne-a luat-o timpul inainte si noi, oamenii in general, parca nu ne mai putem adapta. Ne chinuim atata sa ne facem viata mai simpla cu tot felul de tehnologii avansate si parca nu ne dam seama ca devenim din ce in ce mai bolnavi.

Craciunul....

Inca 2 saptamani si vine Craciunul... parca a trecut vremea prea repede... Inca ma socheaza cand vad decoratiunile de Craciun in magazine si pe strada, parca perioada asta m-a luat prin surprindere. Alta data abia asteptam sa vina Craciunul, anul asta... parca a trecut timpul prea repede... parca nu am avut timp sa-mi dau seama ca vine iarna... ca vin sarbatorile.

Saptamana asta aveam de gand sa incep cumparaturile pentru Craciun, sper sa-mi si iasa. Dar parca vad ca iar ma lovesc ori de lipsa de timp, ori de lipsa de bani... Si sincer ma apuca groaza cand ma gandesc la nebunia din oras, la marea de lume care este in acelasi loc in acelasi timp, la aglomeratia de nedescris din magazine si de pe strazi. Presupun ca acum este raiul vanzatorilor: lumea care parca a innebunit incercand sa cumpere cat mai rapid, cat mai multe si cat mai ieftin.

Sambata ma duc acasa la ai mei si e in plan sa decorez bradul cu mama, abia astept sa-mi decorez bradul si aici, acasa la mine (suna frumos nu? - asa e chiar daca stau cu chirie). Abia astept mirosul de cozonac fierbinte si de brad, si luminitele aprinse seara.

Ma gandesc ca nici anul asta sa nu imi cumpar brad. Anul trecut am avut brad, dar nu in sensul traditional al cuvantului, ci unul confectionat de mine. Poate imi iese si anul asta smecheria asta, de data asta designul e diferit, sper sa gasesc si materiale la un pret rezonabil. Oricum nu ma las si fac eu ceva frumos (stiu...mi-au murit laudatorii).