marți, 27 noiembrie 2007

Steaua - Slavia Praga 1-1 (probabil, aproape sigur)

Tocmai au dat gol cehii cu ajutorul a 2 greseli facute de Ov. Petre....poate sa zica toata lumea ca asta are cea mai buna medie de recuperari din divizia A, poate ca recupereaza niste mingi cacacioase, si apoi le iroseste prin pase la adversari...sunt tare curios sa vad cate mingi pierdute pe meci are acest mijlocas defensiv...acum, in loc sa dea in minge tare si s-o trimita in terenul advers, a preferat sa o paseze de 2 ori cehilor...Lovin iar a fost schimbat, pana la iesirea lui, cehii avusesera un sut pe poarta, din lovitura libera, acum maretul mijlocas defensiv Ov. Petre s-a facut iar de cacao...asta ar trebui sa fie primul care sa plece la iarna...Neaga pica in careu total aiurea, face aceeasi fenta si nu are pic de forta la suturi...dar macar incearca, spre deosebire de jegul asta de Petre...Surdu e paralel cu mingea de fotbal, ma mir cum dracu da atatea goluri in Football Manager 2008...s-a dus dracu si meciul asta, multumim Ov. Petre!

P.S.: foarte probabil voi vedea rezumatele in weekend si voi scrie atunci de ele

Boobs of the day

Nu am idee cine e gagica din mijloc (alealalte doua sunt surorile Duff, una Hilary care e buna si una Haylie care e uratica, dar cu un corp OK), dar are ditamai tatele...mmm...alaptat...am auzit ca are gust ciudat, dar tot as incerca
poza luata de aici

Just Jack - Writer's Block

Melodie superba descoperita azi...dintr-un bulan chior (sa alegi dintr-un maldar de melodii exact una bestiala? dumb fucking luck...time I started playing the lottery)


I'm loving Mary Jane, Flying with Lois Lane....genius