vineri, 23 noiembrie 2007

Boobies of the day

Karolina Kurkova e un supermodel or something like that...anyway, she got nice boobs

via bastardly

Bah cat de rahat sa fii?

Bah cum se vede ca scenaristii sunt in greva...dupa episodul bun din Heroes de saptamana trecuta, am apucat acum sa vad ep 9 din Heroes...cat de rahat, cata penibilitate...daca urmatoarele 2 episoade nu sunt macar bunicele, bag organul in el de serial jalnic...cum m-a plictisit in primul sezon in primele 5-6 episoade, asa m-a plictisit tot sezonul 2...auzi tu, sa fii agent al companiei si de la 5 m sa nimeresti pe una doar in umar, comparativ cu un indian urat cu spume care nu a tras in viata lui cu arma dar iti da headshot-ul de la aceeasi distanta...sa mai zic ceva de faptul ca era atat de clar ca Noah va fi reinviat cu sangele lui Claire? hai sictir...Dexter, in 2 sezoane cu buget mai mic ca Heroes si Prison Break, si-a batut joc de ele...mai bine ma uit naibii la un serial foarte bun decat la doua mediocre si, in cazul lui Heroes, chiar de toata jena...jesus, 2 episoade si apoi sa se duca dracu invartindu-se daca continua in nota sezonului 2...si prison break mai ma uit pana dau de un asemenea episod de tot rahatul sau pana ma decid ca deja o intind prea mult (primul sezon a fost fenomenal, al doilea deja o lalaia, al treilea are momente aberante)

Planuri

In viitorul apropiat am de gand sa:

- invat arta de a vorbi de una singura (tinand cont ca sunt singura cuc 3 sfeturi din zi imi va fi util)
- invat dreamweaverul asa cum trebuie (cica vreau sa avansez si eu odata si odata de la admin la designer)
- invat japoneza sau o alta limba straina (pana acum 3 limbi straine au parut suficiente, nu mai sunt)
- invat un program de editare foto (asa cum trebuie)

Sa speram ca-mi iese

Slow day

Vineri... m-am plictisit azi ingrozitor. Nu-mi place atat de mult sa lucrez singura acasa. Nu am si eu pe nimeni sa schimb o vorba. Si cand vine Alex acasa nu are chef de vb ca e obosit, iar pana isi revine e deja tarziu si eu ma bag la somn...

"ai vazut? iar s-a dus la toaleta!" - o bucata din una din cele mai cretine reclame vazute pana acum. Produsul minune e Prostenal si dupa cum spune numele e pentru cei care au prostata marita. Ce mi se pare cretin e felul in care e prezentata situatia: 3 prieteni destul de grizonati stau la masa. Unul din ei tot pleaca la toaleta... e totul atat de casual....si evident ca unul din tipi se intampla sa aiba la el o cutie cu medicamentul minune. Parca iarna asta e epidemie de asemenea reclame: toate la medicamente care te ajuta sa faci pipi mai usor si in unele situatii fara dureri. Toata lumea stie ca asta nu e un subiect despre care sa se vorbeasca cu lejeritate, poate fi chiar jenant, dar pentru ca baietii astia care fac reclamele sunt platiti cu bani buni, ar trebui sa gaseasca o metoda mai inteligenta de a face reclama la aceste medicamente. Nu de alta dar sunt ridicole reclamele astea.

Ca m-am apucat sa vorbesc de reclama aia...mi-a adus aminte de alta... frumoasa reclama, la un sampon tare destept care face parul drept chiar si "fara placa"! Sloganul este mortal. E ceva de genul "Te-ai simtit vreodata atat de plina de incredere?" Sa dea naiba daca asta nu-mi suna a slogan pentru tampoane.

Parca toata publicitatea de la noi se scufunda intr-o mare de mediocritate. Reclame preluate sau copiate. Ciudat. Ramasesem cu impresia ca avem oameni destul de talentati in domeniul asta... dar se pare ca au intrat in concediu prelungit.