joi, 15 noiembrie 2007

Prima TV

Cea mai tare faza. Butonand la teveu am nimerit pe mirifica emisiune de pe Prima TV "Curat/Murdar". Ei bine si pe cine vad eu? Pe un ciudat pe care l-am vazut odata la metrou si nu cred ca-l voi uita vrodata. Un agarici de maxim 1,60 m, cu parul lung, galben ca puiul de gaina, cu un milion de siraguri de margele la gat si la maini, bineinteles ca toate asortate cum se cuvine cu hainele purtate si cu incaltamintea, cu o voce de handi-bel si aspect in consecinta.

Nu sunt homofoba, dar cand l-am vazut pe tipul asta l-am etichetat imediat ca fiind homosexual. Dar genul ala scarbos pe care-l mai vezi din cand in cand la televizor cand se mai dau reportaje despre viata in puscarie... inca ma minunez ca era incaltat cu adidasi si nu cu sandale de curva cu talpa si toc din plastic transparent.... cine se uita la filme XXX stie despre ce vorbesc.

Oricum, casa oamneilor alora arata infiorator. Rar am vazut asemenea mizerie la un loc, dar pentru ca am vazut cateva chitari stivuite undeva, parca vad scuza antica si de demult: "e artist domnule!".

Prima TV este un izvor de eterna uimire pentru mine. Cred ca sunt cei mai hoti cu putinta. Acum am vazut ca au bagat o noua emisiune "Meserii Prigonite". Cine se uita din cand in cand la Discovery Channel si vede emisiunea "Meserii Murdare" (dirtiest jobs - cred). Au copiat inclusiv culorile de la promo. Se vede carui gen de telespectatori de adreseaza postul asta de televiziune: inculti care nu se uita decat la reality-showuri de toata jena si care stiu sa se distreze doar pe manele si injurandu-se unul pe celalalt, oameni care nu am mai citit o carte de cand lumea si pamantul si care prin urmare nu vor sesiza niciodata furaciunea asta jenanta.

Acum incepe "tradati in dragoste".... nu stiu daca o sa am curajul si nervii necesari ca sa ma uit la asa ceva... Ernest este in schimb fabulos, zici ca are un par infipt in fund si vorbeste de parca il strange cineva de coaie (pardon my french). Circ in toata regula... doamne ce de cretini....

Oare toata lumea se uita la emisiunile astea doar din curiozitate? Sau chiar exista si care se uita in mod constant? (Maricico! Vino repede ca incepe aia cu tradatii). Si cred ca i-am injurat suficient... ca acum nu prea mai au imagine.... frumos flicaie curcubelul ala pe ecran... ar trebui sa invete KissTV si MTV de la Prima... fratilor... se ramane fara imagine nu fara sunet! :))

Boobies of the day

Ajuns de o ora si ceva acasa, obosit, dau peste tate...nu am idee daca e poza de cand era insarcinata, dinainte de sarcina sau dupa....but I'd hit it


via Gone Hollywood

Home alone

Ei bine a venit ziua cea mare pentru Alex. De aproape o ora a inceput sa lucreze la noul job. Iar eu sunt singura cuc acasa, sau cum imi place sa-i spun, pana la ora 4, la birou. Am dat drumul un pic la TV si in afara de teleshopping nu e nimic... asa ca nu cred ca o sa am cu ce sa-mi distrag atentia.

Extraordinar! Acum a inceput sa se auda si o bormasina deasupra mea... astea sunt adevarate conditii grele de munca... Iar acum ciocane...

Poate niste muzica bagata la maxim in casti ma va ajuta.