marți, 6 noiembrie 2007

Pe scurt 6.11.2007

* Schimbare de job de pe 15 nov, inca nu stiu unde schimb pentru ca am 2 optiuni (o slujba e sigura si azi am fost la un alt interviu si astept raspuns sapt asta)
* Vazut toata seria The Job, funny as hell
* Vazut miniseria The Lost Room, mult prea tare, isi bate joc de Heroes...cum de nu s-a gandit nimeni sa faca un serial lung din miniseria asta, ma depaseste...sunt curios ce buget are The Lost Room si ce buget are Heroes
* Renuntat la Reaper si Chuck...mult prea proaste si foarte previzibila desfasurarea actiunii (Chuck sufera de aceeasi problema ca si Good Luck Chuck, personajul principal nu este deloc amuzant si asta iese in evidenta mai ales cand majoritatea din jurul lor te fac sa razi (gen prietenul gras al lui Chuck(cica il chema Stu) sau Casey (jucat superb de Adam Baldwin)))
* Vazut Good Luck Chuck, filmul ar fi foarte amuzant daca si personajul principal ar avea vreun pic de umor ...cum dracu Dane Cook e comic de meserie? Nu imi aduc aminte un film cu el , in care el sa ma faca sa rad sau macar sa zambesc...Jessica Alba e destul de amuzanta, amicul gras al lui Chuck e haios rau, tate multe pe ecran, chiar si 3 pe acelasi piept (omg, am zis ca mi-am vazut dragostea vietii; cred ca eu si cu amicul lui Chuck avem multe in comun ca obsesii despre femei)...mie mi-ar placea un asemenea blestem, as obtine bani si pussy cat se poate...apropo, Dane Cook e urat cu spume
* Pushing Daisies merge binisor inainte, Chi McBride, cel care il interpreteaza pe Emerson Cod, e cel mai amuzant din tot serialul; Life, Journeyman si Pushing Daisies sunt serialele noi la care ma uit (Samantha Who, the jury is still out on you...), desi s-ar putea sa renunt la Life in curand
* Kanal D da Day Break, un serial pe care trebuie sa il vad si eu (are doar 13 episoade si vazusem 6 din el)...Bonus: Kanal D da pornache in fiecare seara dupa ora 12...si e soft porn cu gagici bune (Asians mai ales)
* Am vazut primul CD din American Gangster acum o saptamana jumate, poate reusesc azi sa vad CD-ul 2...filmul mi-a placut pana acum, poate si datorita faptului ca mi s-a parut bestial articolul de la care a pornit toata ideea filmului (articol de care am aflat via zoso)

Concurs cu premii

A innebunit lupul! Oriunde te uiti apare cate o PROMOTIE, SUPER OFERTE, scaderi dramatice de preturi, capace colorate care iti aduc luna de pe cer sau macar experienta. Toate au un singur scop: sa ne faca sa cumparam mai ieftin toate prostiile de care nu am avut niciodata nevoie, dar care acum sunt atat de atractive.

Evident ca si eu, ca orice om de rand, am cazut prada tentatiei. Acum maxim o luna, in spatiul dintre frigider si dulap, trona un ditamai maldarul de ambalaje de snacksuri... ca sigur le trimitem la concurs. Atat de convinsi am fost incat am cumparat chiar plicuri. Cate? pai nu multe vreo 13-15...asa...ca sa nu ramana ambalaje netrimise si sa ratam marea sansa. Evident ca marea sansa am ratat-o. Cum am reusit? Nu am trimis plicurile. Maldarul de ambalaje de snacksuri a disparut, insa plicurie asteapta cuminti sa fie trimise catre un alt concurs minune. Bineinteles ca ocazia s-a si prezentat. Acum strangem ambalajele in sertar, nu de alta dar incercam sa limitam spatiul de depozitare. Daca de data asta reusim sa trimitem plicurile la concurs (inainte de ziua finala)....suntem cei mai tari. Daca castiga Alex si consola aia Wii... cred ca ne imbatam. Despre asta... in episodul urmator.