duminică, 14 octombrie 2007

Stire

Uite ca unii au gasit o metoda ingenioasa de a se desparti de amant/a, iubit/a. Ce sa te mai desparti de el/ea? De ce sa te mai chinui sa-i explici motivele tale, sa incerci sa nu-i ranesti sentimenetele...? Prea mult de munca, prea complicat. Iata ca un domn din Mexic a descoperit o metoda pare-se eficienta din punctul asta de vedere, insa care face cam multa mizerie si se pot supara vecinii pe tine.
Domnul in cauza si-a transat iubita si a inceput sa o manance. Pai cum domnule sa nu-ti fie foame dupa ce te chinui sa o transezi? Ti se face totusi pofta de o friptura in sange si daca tot ai atata carne la dispozitie... de ce sa o lase sa se strice?
Din pacate nu toata lumea a fost de acord cu meniul ales, insa daca tot a ajuns la puscarie a ajuns satul si fara cicalelile unei iubite ofticate.

Job oportunity

Ma gandeam sa imi schimb jobul. Sa ma fac pet-sitter. Cred ca as castiga bine, plus ca asa as avea si eu part-time un caine. De vineri iar am in grija catelul sora-mii si pana una-alta cred ca mi s-ar potrivi tare bine jobul asta. Hmmm cred ca ar fi complicat sa am grija de un Mastiff, dar nu m-ar deranja.

Asta e catelul: