miercuri, 5 septembrie 2007

Cruzime

Tocmai am vazut o stire care m-a socat: un cal legat de picioare, batut cu cruzime si abandonat in strada...
Nu exista cuvinte sa descriu ceea ce simt si cred despre o asemenea situatie. Suntem o tara care a intrat in UE, ne laudam cu legi si descoperiri, dar nu suntem in stare sa aparam drepturile animalelor si sa-i pedepsim cum se cuvine pe cei care chinuie un animal care nu se poate apara si nu poate riposta. Cum poti face asa ceva? Ce poate impinge pe cineva sa faca asa ceva? Imi vine sa mor de ciuda si suparare cand vad ca cei neputinciosi si fara aparare nu au niciun fel de ajutor din partea nimanui... si daca se trezeste careva sa incerce sa faca valuri si sa atraga atentia se loveste mereu de un zid... pentru ca nimanui cu putere de decizie nu-i pasa.

Jurnalism

Aseara, parca la PRO TV, la stirile de la ora 19, prezentau nu stiu ce incident din Targoviste cu unul care a fost atacat de mai multi, a scos pistolul cu bile, a tras inspre ei si aia l-au prins,i-au luat pistolul si l-au ranit in spate. Se mentioneaza ca a fost atins in spate, apoi ne este prezentat un microfon in fata tanarului ranit si apare o intrebare geniala: "Te-au lovit?". Tanarul se uita la respectivul reporter cu o fata de "Jesus, I am dealing with retards here" si ii raspunde ceva in genul:" Daca am fost impuscat in spate..."
articol si videoclip aici
Cred ca urma intrebarea "Si te doare?"...

Poze din weekend

Noua colectie de antene la caini - toamna 2007


Sora cainelui de mai sus, purtand o pereche de urechi asemanatoare


Cimitirul Cernica


In asta ma simteam ca Bruce Almighty...asteptam sa apara Morgan Freeman sa zica: "Here, take my place, take my powers"....muhahahaha...


Biserica de la Pisicani, aflata in paragina...

O gaina foarte ospitaliera


Un pic de pustietate si liniste


Cel mai tare numar de casa....The Devil lies here...insert your own joke...

Si apoi ne-am intors...

Pe scurt

- Un tigan si-a dat foc in Spania ca sa protesteze ca de ce gura lui trebe sa munceasca si ca de ce nu ii dau aia de lucru pe multi bani (de ce dracu nu iese basescu in fata ca sa zica clar: " Incidentul din Spania a avut in prim-plan un tigan, nu un roman")...si oare ce se intampla daca il lasau spaniolii sa arda?... ca oricum nu cred ca au vazut vreodata un foc de tabara.
- GSP anunta clar ca Andone va fi noul antrenor al lui Dinamo (sunt curios daca a aparut si in editia scrisa) ca peste 2 ore sa anunte ca va fi Zenga...tineti aproape, in 2 ore antrenorul va fi Borcea (motiv neoficial:au ramas fara alegeri de pe lista lui Turcu).
- Jerry Lee Lewis are presa pe cap ca intr-un teleton, i-a zis unuia "fag" intr-una din scenetele sale... daca Jerry anunta ca este un closet homosexual, toata lumea il va ierta (daca negrii isi pot zice niggers intre ei, cred ca merge si in cazul asta).
- Perez Hilton "anunta" ca este un closet heterosexual...nu m-ar mira...tind sa cred ca un homosexual se imbraca mai bine de atat (aia macar au simtul culorilor).